Antalyaspor Trabzonspor : Antalyaspor - Trabzonspor maçının hakemi belli oldu ... / 45 yusuf sarı (trabzonspor), dk.

Antalyaspor Trabzonspor : Antalyaspor - Trabzonspor maçının hakemi belli oldu ... / 45 yusuf sarı (trabzonspor), dk.. 45 yusuf sarı (trabzonspor), dk. Ferhat, celutska, djourou, diego, sakıb, hakan, charles, deniz, emre. Spor toto süper lig'in 31. Sörloth, nwakaeme ve yusuf sarı'dan geldi. 83 serdar özkan (antalyaspor), dk.

Ferhat, celutska, djourou, diego, sakıb, hakan, charles, deniz, emre. Karşılaşmaya topa daha fazla sahip olan trabzonspor olurken golü bulan taraf konuk ekip antalyaspor oldu. Antalyaspor ise 35 puanla 7. Bulabilir ve eğer kanal açılmıyor ise f5 tuşu ile sayfayı yenileyiniz. 08 aralık 2019 pazar 17:27.

Süper Lig: Antalyaspor 1 - Trabzonspor: 1 - SPOR - Karaman ...
Süper Lig: Antalyaspor 1 - Trabzonspor: 1 - SPOR - Karaman ... from www.imaret.com.tr
Milli ara sona erdi, 27. Spor toto süper lig 27. Antalyaspor ise 43 puanda kaldı. Süper lig cemil usta sezonu 14. Bu sonucun ardından trabzonspor ligde puanını 47'ye çıkarttı. Kez kazandi fırtına, antalyaspor ile deplasmanda oynadığı 22 maçta 13 kez galip geldi. Spor toto süper lig 10. Dakikada burak yılmaz'ın penaltı golüyle bir puana ortak oldu.

Spor toto süper lig 10.

45 yusuf sarı (trabzonspor), dk. Anthony nwakaeme, caleb ekuban, olcay şahan, murat cem akpınar. Haftasında deplasmanda antalyaspor'a konuk olan karadeniz ekibi trabzonspor geriye düştüğü maçta 28. Sörloth, nwakaeme ve yusuf sarı'dan geldi. Antalya son dakika haberleri : Bulabilir ve eğer kanal açılmıyor ise f5 tuşu ile sayfayı yenileyiniz. Karşılaşmaya topa daha fazla sahip olan trabzonspor olurken golü bulan taraf konuk ekip antalyaspor oldu. 83 serdar özkan (antalyaspor), dk. Milli ara sona erdi, 27. Bu sonuçla trabzonspor galibiyet serisini 3 maça çıkardı. Haftasında trabzonspor, deplasmanda antalyaspor'a konuk oluyor. 51 ve 65 rodallega, dk. Antalyaspor ise 35 puanla 7.

Haftasında trabzonspor deplasmanda antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Anthony nwakaeme, caleb ekuban, olcay şahan, murat cem akpınar. Trabzonspor video highlights are collected in the media tab for the most popular matches as soon as video appear on video hosting sites like youtube or dailymotion. Ersun yanal yönetimindeki antalyaspor trabzonspor'u da yenerek seriyi üç maça çıkarmak istiyor. Spor toto süper lig 27.

Antalyaspor 7 - Trabzonspor 0
Antalyaspor 7 - Trabzonspor 0 from www.samsunhaber.com
45 yusuf sarı (trabzonspor), dk. Spor toto süper lig'in 31. Haftasında trabzonspor, deplasmanda antalyaspor'a konuk oluyor. Antalyaspor ise 35 puanla 7. Süper lig cemil usta sezonu'nun 31. Spor toto süper lig 27. Trabzonspor maça etkili başlasa da maçta ilk golü bulan antalyaspor oldu. Spor toto süper lig 10.

Ersun yanal yönetimindeki antalyaspor trabzonspor'u da yenerek seriyi üç maça çıkarmak istiyor.

Trabzonspor video highlights are collected in the media tab for the most popular matches as soon as video appear on video hosting sites like youtube or dailymotion. 83 serdar özkan (antalyaspor), dk. Spor toto süper lig 27. 45 yusuf sarı (trabzonspor), dk. Spor toto süper lig'in 33. Bu sonucun ardından trabzonspor ligde puanını 47'ye çıkarttı. Bulabilir ve eğer kanal açılmıyor ise f5 tuşu ile sayfayı yenileyiniz. Antalya son dakika haberleri : Süper lig'de trabzonspor, deplasmanda antalyaspor'a konuk oldu. Trabzonspor maça etkili başlasa da maçta ilk golü bulan antalyaspor oldu. Antalyaspor ise 35 puanla 7. Haftasında trabzonspor deplasmanda antalyaspor ile karşılaştı. Antalyaspor'da eto'nun oynamadigini gorunce hepten aklimi almis olaydir.

08 aralık 2019 pazar 17:27. Spor toto süper lig'de 27. Antalyaspor'da eto'nun oynamadigini gorunce hepten aklimi almis olaydir. Kez kazandi fırtına, antalyaspor ile deplasmanda oynadığı 22 maçta 13 kez galip geldi. Haftasında trabzonspor deplasmanda antalyaspor ile karşılaştı.

Antalyaspor, Trabzonspor maçında galibiyet serisi peşinde ...
Antalyaspor, Trabzonspor maçında galibiyet serisi peşinde ... from trthaberstatic.cdn.wp.trt.com.tr
Spor toto süper lig'in 31. Kez kazandi fırtına, antalyaspor ile deplasmanda oynadığı 22 maçta 13 kez galip geldi. Bu sonuçla trabzonspor galibiyet serisini 3 maça çıkardı. Haftasında trabzonspor deplasmanda antalyaspor ile karşı karşıya geldi. 83 serdar özkan (antalyaspor), dk. Haftasında deplasmanda antalyaspor'a konuk olan karadeniz ekibi trabzonspor geriye düştüğü maçta 28. Spor toto süper lig'de 27. Trabzonspor'un galibiyet serisi 3 maça çıkarken yenilmezlik serisi ise 5 maç oldu.

Antalyaspor ise 35 puanla 7.

45 yusuf sarı (trabzonspor), dk. Antalya son dakika haberleri : Haftanın açılış maçında trabzonspor ile antalyaspor karşılaştı. Ersun yanal yönetimindeki antalyaspor trabzonspor'u da yenerek seriyi üç maça çıkarmak istiyor. Spor toto süper lig'in 31. Hafta maçında trabzonspor hüseyin avni aker stadında antalyaspor'u konuk etti. Bu sonuçla trabzonspor galibiyet serisini 3 maça çıkardı. Bu sonucun ardından trabzonspor ligde puanını 47'ye çıkarttı. Antalyaspor ise sahasında kasımpaşa'yı ağırlayacak. Trabzonspor maça etkili başlasa da maçta ilk golü bulan antalyaspor oldu. Antalyaspor ise 35 puanda kaldı. Antalyaspor ise 43 puanda kaldı. Ferhat, celutska, djourou, diego, sakıb, hakan, charles, deniz, emre.

Antalyaspor ise 35 puanla 7 antalyaspor, trabzonspor. Haftasında trabzonspor deplasmanda antalyaspor ile karşı karşıya geldi.
banner